Hoe ik besloten om op intieme plastic, en het veranderde mijn leven

"Hoe ik besloten om op intieme plastic, en het veranderde mijn leven"

Vandaag hebben we het over de ogen injecties zo gemakkelijk en op hun gemak, als over een bezoek aan de tandarts. Maar het is de moeite waard het starten van een gesprek over verjonging van een intieme zone — iedereen onmiddellijk verwierp de opvatting wordt ofwel rustig giechelde of zelfs. En tussen de regels door te geven om te begrijpen dat dit niet een onderwerp van discussie. Nou, als je moet dit getuigenis? Als u geen veertig en op te slaan niet meer, als je bang bent, zodat u alle informatie die nodig? Op het internet vind je meestal stukjes van andermans ervaring, in de regel — Negatief. Mensen schrijven van wanhoop, als het niet werkt of hen verleidde. Ze zijn ook op zoek naar antwoorden. En in het antwoord — stilte. Blijkbaar, degenen die alles hebben goed, de voorkeur om te zwijgen, «dus als je geluk niet te glad», Hoe wij zijn meestal praten. Maar terug naar het begin. Ik ben veertig, ik heb twee kinderen, gescheurde terug bij de eerste geboorte van de baarmoederhals, als gevolg — Uitgebreide dysplasie en initiële stadia van urine-incontinentie. Mijn moeder gelooft dat alle vrouwen incontinentie hebben gegeven, en dit is normaal. Maar ik denk het niet: honderd jaar geleden trilde niemand zijn tanden, ze werden eenvoudig uitgetrokken, en het was ook prima. Dus als moderne geneeskunde me kan helpen, ben ik liever gezond en seksueel actief tot het einde van mijn dagen. Het blijft alleen om te begrijpen wat duur gaat naar het doel.

Waarom familie-mensen apps downloaden

voor dating.

Milicia is steeds meer seks geworden: wat is er met ons.

10 frases, Yakі niet laarzen spreken Per uur seks (sereus.

Database

Het vinden van een specialist in het gebied dat niet is geaccepteerd, — Dat nog steeds detective. Ik verzamelde informatie over de teven: van vrienden, artsen en cosmetologen die op het internet vertrouwden. Kwam erachter dat er in Kiev een bepaalde dokter een is.: Vrouw met ervaring, gouden handen en complexe karakter, werkt in de kraamkliniek, die zich bezighouden met plastic cervix tientallen jaren. Blijkbaar Dedov-methoden. Ik schud deze optie. Maar aan de dokter. van «Fefania» Op de aanbeveling van de schoonheidsspecialist besloot om te bezoeken. Aangekomen met verse analyses, ultrageluidsgegevens, voor wat. zwaaide met zijn hand en bestelde alles weer op zijn plaats en natuurlijk voor een vergoeding. Dan volgde de inspectie, ik heb onmiddellijk een behandelplan samengesteld en een account gaf. Het gaf allemaal aan, behalve chirurg. «Het is naar eigen goeddunken, — hij zei. — Zo niet geschikt, zoek naar een andere arts». Ik besloot om naar dit advies te luisteren. Verder zoeken bracht me naar de esthetische methode van Monalisa Touch. Trouwens, het is zo genoemd omdat zijn auteur — Countryman Leonardo da Vinci, en helemaal niet vanwege waarover je dacht. Deze lasertechniek stimuleert regeneratie en hydrateert het slijmvlies, draagt ​​bij aan de verzadiging van zuurstofweefsels en stelt u in staat om te gaan met veel postpartumcomplicaties — Tegen uitdroging atrofie van de wanden van de vagina. Maar ik vermoedde dat in mijn geval, vanwege de kloof van de nek van één esthetiek niet genoeg is. Mijn aandacht werd aangetrokken door de dokter Dmitry Nikolaev, die uit Lugansk kwam, waar hij sinds 1994 werkte en van de eerste in Oekraïne begon een laser in esthetische gynaecologie toe te passen. Recensies waren extreem positief, hij werkte in twee klinieken, en ik koos de een die dichter bij het huis, bovendien, de laser van de laatste generatie is geïnstalleerd.

Seks stopte met verkopen. Wat ging er mis?

Statistieken: Scho Choloviki wil een kans willen.

Antwoorden op 6 van de meest ongemakkelijke vragen over seks die allemaal.

Het is tijd om te handelen

Al op de vijfde dag na de operatie, zat ik op een modieuze show — Zeer kamagra te koop elegant, beenbeen, maar op één heup, anders was er een risico dat de naden zouden verspreiden. UFW is begonnen omdat het onmogelijk is, want na het opeengifte van het huis wilde ik ontspannen. Na nog eens vier dagen zeilde ik bij honden & Tails met een nieuw gevoel van volledige controle over uw blaas blaas. Het was mogelijk om eindelijk generieke viagra bestellen te springen en springt als een gek, niets angst «schuur». Of dit gevoel, of seksuele onthouding (alcohol niet telt), maar iets maakte dat ik me meer ontspannen en zelfverzekerd voelde. Op de een of andere manier «baby» Personaderen in de buurt, en toen suggereerde hij dat ik seks had: «Ik zag dat je naar me keek!» — «Goed idee! — Jamily antwoordde Ya. — Maar vandaag kan ik dat niet». De volgende dag was ik geschokt om de naden te verwijderen. En tevergeefs: het was niet pijnlijk, en de threads zelf werden opgelost. «Dansen geholpen», — Ik heb mezelf besloten. De dokter liet me niet alleen zitten, maar ook leven. Op sport en traditionele seks verlengde het embargo, maar alle alternatieve opties toegestaan ​​en zelfs voorgeschreven smeermiddel met een anesthetische compositie. Trouwens, nooit — horen? — Neem haar nooit naar handmatige sting! Aan de controle, er is niet genoeg dat lubrikant werd onderzocht van alle kanten, vroeg en luid vroeg: «Dit is van jou?», en vervolgens afgedrukt, begon te snuiven en porken je vingers. In het algemeen, na tien minuten moest Shada Tubik gooien. Zoals je het begreep, voor «Revalidatieperiode» Ik slaagde erin om op vakantie te gaan en terug te keren naar de twintigste dag na de operatie, ging opnieuw om te inspecteren. Alles ging met een knal, de dokter was tevreden en nam zelfs een foto. Denk niet het slechte ding, net zo verzamelt hij de basis van zijn werken. Wanneer ik onmiddellijk nadat de operatie uit de anesthesie kwam en de dokter ervan overtuigd was dat alles op orde is, maakte hij onmiddellijk een foto en zei: «Kijk hoe mooi het bleek!» Deze fan van zijn bedrijf en perfectionist, hou van dergelijke. Ik maak mezelf mee, daarom hebben we besloten om een ​​ander laser te laten slijpen van de naad en natuurlijk Monalisa Touch. Immers, er is geen limiet perfectie.

De vakantie nadert

Tien dagen later was ik beloofd om te zoeken, oesters en plechtige snijlinten aan «Tom heel» plaats. Al deze man georganiseerd, maar nadat het lint begon het meest interessant. Iedereen herinnert zich hun eerste geslacht? Dus ik heb dezelfde sensaties ervaren, alleen maar erger. Hoe minder en meer dicht alles werd, stelde ik me niet eens voor. Wilde onmiddellijk pijnlijk alles teruggeven zoals het was. Voor mijn klachten antwoordde de arts strikt: ontwikkelen. Stoffen in dit gebied elastisch, «Afmetingen zijn opgegeven» aan de tarief ervan. Vervolgens was mijn man aangenaam verrast door zijn delicate doorzettingsvermogen in het moeilijke van ontwikkeling. Ik denk dat het het zelfs begon. Gemakkelijk om vreemd en pijnlijk, maar nieuwheid in seks en relaties te zijn. gemeenschappelijk doel. En mijn eerste orgasme (verduidelijkt: het eerste vaginale orgasme in het leven!) Het was in de ontwikkelingsfinale, als een beloning voor onze inspanningen en kwelling. Of het nu in de aanval van euforie, of onder invloed van registratie (vaak genomen als een anesthesie), kondigde ik meteen zo geluk aan mijn vriendin, de schoonheidsredacteur. Ze was al lang bekend over mijn intentie om dergelijke interessante ervaringen te delen en de gebeurtenissen onbewust te zien. Ik denk na deze nacht SMS-Hysteria — niet langer zonder spijt. (Trouwens, voor de vrienden van de schoonheidsredacteur is klaar om zich te verheugen over de klok. — M. P.) Nu kan ik met vertrouwen zeggen: het was noodzakelijk om het eerder te doen. Mijn vrouwelijke zelfvertrouwen steeg soms en het geslacht werd helderder. Wanneer je een strak lichaam hebt en een jong goed onderhouden gezicht in veertig jaar — Het is cool, maar dit is niet langer verrast. Maar wanneer u, geboren twee kinderen, elasticiteit «Daar» als een maagd en gevoeligheid — zoals nymfomanie, dit is iets!

Leave a reply

Siri Humanity is a non-profit organization to support people worldwide and keep an eye in the future Support.

Explore

Contact

11 Schanck Dr, Edison, New Jersey, USA 08820

Support

With enthusiastic employees and volunteers, we are ready to support you no matter any time.

© Copyright 2022 by Siri Humanity