Wetenschappers gebruiken alleen condooms met lelijke vrouwen

Een nieuwe studie van de groep wetenschappers van de Universiteit van Bristol en Southpiton bevestigde de acties van vele mannen waarin ze nooit bekennen.

Van de seksualiteit van het meisje dat voor hen af ​​hangt of ze condooms zullen gebruiken. Het bleek dat de prachtige partner van de jongens vertrouwt en zonder bescherming blijft, en met minder aantrekkelijke voorkeur om te worden beschermd.

Tijdens de fulltime sessies van vragen, uitgegeven elektronische vragenlijsten. Een totaal van 51 heteroseksuele man tussen de leeftijd van 18 en 69.

De eerste punten veronderstelden het verhaal over een persoonlijk leven: de mate van tevredenheid, het aantal partners of de leeftijd van toegang tot de intieme tadalafil 20mg blote.

In het tweede deel van de vragenlijst moesten deelnemers 20 vrouwen evalueren op voorgestelde portretfoto’s. Naast de externe aantrekkelijkheid en de kans op seksueel contact, bepaalde een man: of het lijdt aan de ziekte om seksueel of niet te verzenden.

Bovendien heeft experimenteel noodzakelijkerwijs een item aangegeven op de aanwezigheid of afwezigheid van een condoom in geval van waarschijnlijke seks ermee.

Als gevolg hiervan bleek het ongelooflijk: de aantrekkelijkheid van een vrouw beïnvloedt direct de wens van een man om seks met haar te hebben. Een groep psychologen heeft echter ook vastgesteld dat mooie meisjes vertrouwen in de jongens veroorzaken en ze geven er de voorkeur aan om geen anticonceptietools te gebruiken.

Vergelijkbare dames lijken meer goedkope mannen, en daarom — Gezond I «Veilig». Tegelijkertijd hebben de deelnemers de aanwezigheid van geslachtszweren bij de jongedame niet bang gemaakt — Infectiefactor slechts iets verminderde seksuele attractie.

In de toekomst zijn onderzoekers van plan deze gegevens op een breder publiek te bekijken, omdat de verkregen bevindingen niet erg betrouwbaar kunnen worden genoemd.

Naast het feit dat

in werkelijkheid een persoon enigszins niet als antwoorden komt in

de vragenlijst, is er een mogelijkheid van fouten in de verhoudingen.

Niet alle mannen zouden het gemakkelijk akkoord gaan met seks met een zieke schoonheid, omdat het concept van aantrekkelijkheid erg wazig is. Gezonde urodins worden soms veel meer gewaardeerd.

Leave a reply

Siri Humanity is a non-profit organization to support people worldwide and keep an eye in the future Support.

Explore

Contact

11 Schanck Dr, Edison, New Jersey, USA 08820

Support

With enthusiastic employees and volunteers, we are ready to support you no matter any time.

© Copyright 2022 by Siri Humanity