Hoe de borst aan te raken

De borsten van je meisje, maar als de borst van het meisje van iemand anders, — Een van de meest gevoelige delen van haar lichaam.

En een van de beroemdste: hoeveel behandelingen, gedichten, romans en sprookjes zijn geschreven over de vrouwelijke borst!

We zullen je leren om de borsten van het meisje aan te raken, zodat ze zal vragen: «Mmm waar je de borst hebt aangeraakt?» Of wil vragen, maar hij is bang.

Dus hier zijn een paar regels die moeten worden waargenomen wanneer een botsing met magische halfisferen.

Kom van de achterkant

Het lijkt erop dat een beoordeling over viagra kopen de

https://www.mhmhmuseum.org/the-right-way-to-set-up-google-android-openvpn/

vrouwelijke borst beter is als je voor het meisje staat, aangezien de overweldigende meerderheid van vrouwen borsten precies vooraan bevindt.

De beoordeling is natuurlijk beter, maar het tactiele contact is erger. Het is handiger om de borsten van het meisje in te pakken, wanneer je teruggeskt naar haar rug (hoewel het goed zou zijn om een ​​meisje te ontmoeten om beter te worden).

Als je nog steeds geen visuele effecten hebt, de opname, zodat voor het meisje het een spiegel bleek te zijn waarin je kunt kijken.

Een ander pluspunt van deze aanpak, in aanvulling op handige opname, is dat het meisje je aanwezigheid voelt ook billen. Er zal geen overbodig zijn.

Details van elke identieke hoeveelheid tijd en energie

Stel je voor, je hebt twee katten thuis. Men wordt beledigd als je alleen een andere strijkt. Ook met vrouwelijke borsten.

Dat is, eerlijk gezegd, helemaal niet, we zijn toch opgewonden en vergelijken de vrouwelijke borst met katten.

Desalniettemin zijn vrouwen erg gevoelig voor strelen, en je moet opnieuw herhalen met de tweede borst hetzelfde die je hebt gedaan vanaf de eerste (nummer het zelf, hoe het beste is).

Nust haar

Een van de voordelen van seks of «Okolossex» De badkamer ligt in het feit dat de natte huid gevoeliger wordt om aan te raken.

Dit proefschrift is waar en op de borst. Eindelijk zult u nuttig zijn voor de douchegel, een paar jaar geleden met neef gepresenteerd!

De gebruikelijke zeep past echter — Het belangrijkste is dat je handen op de borst van het meisje glijdt, is ook een brood als skaters een willekeurig programma rollen!

Als je het meisje overtuigt om met je mee te gaan in de badkamer, mislukt, benadrukt om olie te masseren: het is als water met zeep verhoogt de gevoeligheid van de huid.

Verwijder de beha niet

Enige tijd voor enige tijd. Borststimulatie door de beha kan een meisjes ongewone sensaties brengen als gevolg van wrijvingsstof over de huid.

Het belangrijkste hier — Overdrijf het niet.

Knijp de kist niet te veel in de BH en word niet gewend aan de procedure langer dan een paar minuten.

Meisjes houden niet van wanneer ze de kist wrijven naar hun eigen beha.

Verhoog de mate van onbeschoftheid

Ja, natuurlijk, elke borst is individueel. Maar een regel is van toepassing op bijna alles: het tempo van de grofheid verhogen.

Als je meteen vasthoudt aan de ruw grip van de borst, dan, ten eerste, het risico het het slachtoffer worden van huiselijk geweld (meisjes kunnen een beladen slaan en pijn doen), ten tweede, onmiddellijk de gevoeligheid van de borsten van het meisje, onmiddellijk verminderen.

En daarom, als je plotseling een beetje later, blijft het voorzichtig de kist aanraken, blijft het meisje onverschillig.

Begin daarom met zachte, plagende aanraking, ga dan naar overtuigende beroertes en laat de longen de tepels knijpen om te climaxen.

Bonus niet voor iedereen: beeldmotor

Waarschuwing: Deze techniek is alleen mogelijk met uw langvormige vertrouwde of een meisje die, zoals jij, van Amerikaanse komedies houdt!

Bovendien moeten de borsten van het meisje ten minste de tweede grootte zijn.

Essentie van de receptie «motor» Simpelweg: je krijgt het gezicht tussen de borsten van de meisjes en het afbeelden van het geluid van de motor, wind je hoofd naar rechts en links.

Na zo’n gedrag kun je kiezen voor een vrolijke kerel, of een verwarde pervert — Afhankelijk van of het meisje een gevoel voor humor heeft of hoe dronken het is.

Leave a reply

Siri Humanity is a non-profit organization to support people worldwide and keep an eye in the future Support.

Explore

Contact

11 Schanck Dr, Edison, New Jersey, USA 08820

Support

With enthusiastic employees and volunteers, we are ready to support you no matter any time.

© Copyright 2022 by Siri Humanity