Schadelijke tips 7 manieren om je seksleven te ruïneren

Schadelijke tips: 7 manieren om je seksleven te bederven

Of omdat “coole meisjes dat doen”. Of omdat het lijkt op een logische voortzetting van de avond in de club. Of omdat terughoudend is om er een te slapen.

Wat kan in plaats daarvan gedaan worden als je je intieme leven wilt verbeteren? Luister naar je lichaam en zijn verlangens en ga naar de nabijheid wanneer je het echt wilt.

2. Na falen verwachten we dat seks en de volgende keer dat het in het verleden bleek te zijn.

Wat kan in plaats daarvan gedaan worden? Vergeet niet dat als de vorige tijd zo bleek te zijn, het betekent niet dat mislukkingen je tot het einde van het leven zullen nastreven. Probeer elke keer als een nieuwe, frisse ervaring te http://cracktop.net/wavepad-crack/ behandelen en het vermogen om fouten in het verleden te overwegen en te corrigeren.

3. Idealiseer het sexy leven.

Als je op het onmogelijke wacht, bereid je de grond met je eigen handen voor teleurstelling. In het geval dat alles gebeurt, niet zoals je wachtte, besluit je liever dat er iets mis is met je partner of bij jou dan dat je begrijpt dat de verwachtingen werden overschat. Aan de andere kant, als je denkt dat alles slecht gaat, wat zal je pijn of onaangenaam doen, dan programmeer je je hersens op zo’n perceptie van wat er gebeurt.

Wat kan in plaats daarvan gedaan worden? Voorspellen hoe het zal zijn – gewoon genieten.

4. Wacht dat hij je gedachten zal lezen en, net als bij magie, al je geheime dromen vervullen.

Wat kan in plaats daarvan gedaan worden? Suggereer een partner die je start. En probeer jezelf te vinden in wat er sprake is van spannende momenten voor jezelf, en niet om te wachten op een man plotseling willekeurig willekeurig als een soort magische knop.

5. SMAKU in het geheugen alle negatieve momenten van eerdere seksuele ervaring.

Wat kan in plaats daarvan gedaan worden? Probeer te repareren op positieve herinneringen aan sensuele kamagra gel en opwindende momenten. Wet deze herinneringen een paar minuten dagelijks (of iedereen). Wat je mannen heb gedaan die nog steeds reageert in het lichaam van een zoete golf in één herinneringen? Op welk punt de film die je nat wordt? Denk je dat je je lichaam opzet om te reageren op genegenheid.

6. Lelle woede en belediging. Ze vermoorden het seksueel verlangen.

Wie wil dichtbij wie beledigd is? Dus ZLUMPY is een van de beste anti-aphrodisiakov.

Wat kan in plaats daarvan gedaan worden? Bespreek met je favoriete redenen voor je ontevredenheid en sluit dit onderwerp.

7. Als je seksuele problemen hebt, duid dan gewoon van hen af ​​en denk je niet wat de reden is voor en hoe ze ze op te lossen.

Wat kan in plaats daarvan gedaan worden? Denk aan mogelijke redenen. Lees onze publicaties over dit onderwerp. Bezoek de dokter. Praat met je tweede helft. Oplossende opties, en probeer ze niet eens te vinden – het is als wandelen langs de bloeiende tuin en probeer er niet eens in te kijken en te genieten van het aroma, mopperen: “Ja, ik heb je rozen niet nodig ‘.

Leave a reply

Siri Humanity is a non-profit organization to support people worldwide and keep an eye in the future Support.

Explore

Contact

11 Schanck Dr, Edison, New Jersey, USA 08820

Support

With enthusiastic employees and volunteers, we are ready to support you no matter any time.

© Copyright 2022 by Siri Humanity