Slechtste stoelen voor seks

Passie kan een verrassing absoluut overal vangen, dus sommige zijn opgelost op experimenten met zaaillocatie.

Sommige plaatsen zijn echter te ongeschikt voor dergelijke gevallen, wat seksologen voorkomen.

strand

Op het eerste gezicht lijkt seks op het strand romantisch en extreem, maar in feite is deze bezetting in gevaar en ongemak. Bijvoorbeeld, in het zand of stenen zal het niet zo comfortabel zijn, zoals in bed of op hetzelfde gras, en kleine kiezels en granen hebben een eigendom om in de huid te graven.

Kleedkamer

Tablyering zijn bijvoorbeeld anders in dure boetieks, er kunnen hele kamers zijn die op de sleutel gesloten zijn. In gewone winkels kunt u echter een boete krijgen voor het ongepaste gedrag op een openbare plaats, als u iemand in de ogen stelt.

Toilet in het vliegtuig

Seks op een enorme hoogte lijkt verleidelijk voor veel geliefden, en de enige plaats voor privacy in het vliegtuig is het toilet. Deze plaats kan echter niet geschikt worden genoemd voor Intima, omdat het nonhygiënisch en te dichtbij is. Bovendien kan de voering in de turbulentiezone komen, die passagiers verwondingen bedreigt als ze seks hebben tijdens seks.

Zwembad

Voordat je seks hebt in een leeg zwembad, is het de moeite waard om te onthouden hoeveel pathogene bacteriën of chlorks kunnen zijn. Je moet ook nadenken over mensen die later in dit water komen zwemmen.

Douche

Zelfs seks in de badkamer is niet veilig, omdat hij dat leidt tot meerdere verwondingen als gevolg van gladde oppervlakken. Deze kamer moet vooral voorzichtig zijn, zelfs alleen, en het hebben van seks beter in een ander kamerappartement om injecties te voorkomen.

Sauna

De hete sfeer van de stoom kan op seks worden geplaatst en veel paren kunnen niet worden bewaard van de verleiding om te bezwijken voor deze extreme les. https://simplythebestbaseball.com/armodafinil-doseringsgids-50-250-mg-doses/ Hoge temperaturen en fysieke inspanning kunnen echter problemen veroorzaken met een cardiovasculair systeem, zelfs bij jonge en absoluut gezonde mensen. Moet in dergelijke gevallen in de pre-tribades worden ingeschakeld, omdat er zo’n kans en verlangen is.

Lift

Het idee om seks in de lift te hebben, kan niet slecht zijn, alleen als het een individuele lift is naar het aantal een hotel of gelegen in een privé-huis. De meeste hutten in residentiële gebouwen zijn echter vies en gevaarlijk vanwege het risico dat ze worden gepakt.

Leave a reply

Siri Humanity is a non-profit organization to support people worldwide and keep an eye in the future Support.

Explore

Contact

11 Schanck Dr, Edison, New Jersey, USA 08820

Support

With enthusiastic employees and volunteers, we are ready to support you no matter any time.

© Copyright 2022 by Siri Humanity